BNI Zutphen | Cleantech Center

datum: dinsdag 20 juni 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
BNI Zutphen | Cleantech Center

De locatie van BNI Zutphen is gewijzigd naar het Pakhuis Noorderhaven! Een prachtige locatie met veel ondernemers en ook bekend van het Cleantech Center. Hier maken ondernemers gebruik van de vernieuwende kennis van talenten in het onderwijs en het bedrijfsleven.

Wil je meer omzet en je netwerk uitbreiden? Werk dan samen met ondernemers in Zutphen en omstreken!

BNI komt samen met 1 doelstelling: ‘onze business laten groeien’. BNI heeft in verschillende steden meer dan succesvolle Chapters. Groepen met ondernemers die wekelijks bij elkaar komen. Meld je hier aan: https://tinyurl.com/y8sj9smd

De ondernemers bij BNI Nederland hebben 141.813.362,- euro aan extra omzet gerealiseerd in 2016. En hiervan zijn wederkerende en nieuwe opdrachten van een bepaalde klant niet geregistreerd. Bedrijven groeien gemiddeld tussen 20% en de 150% bij BNI.
En dit verdienen wij niet per definitie van elkaar, maar op basis van warme aanbevelingen. Samen staan we sterk en staan we voor kwaliteit. De juiste man op de juiste plaats. Oftewel: eerlijk zakendoen.

In Zutphen willen we ook een BNI chapter starten. En om succesvol te zijn willen we kennis maken met zoveel mogelijk ondernemers in Zutphen en omstreken. Daarom willen wij u uitnodigen voor een geheel vrijblijvende bijeenkomst op:

20 juni om 06:45u, Pakhuis Noorderhaven, Noorderhavenstraat 49, 7202 DD Zutphen

Een ontbijt staat voor u klaar. Kosten voor de bijeenkomst bedragen € 12,50. Neemt u voldoende visitekaartjes mee, aangezien u vele nieuwe ondernemers zult ontmoeten.

bron: https://www.facebook.com/events/384778685250879/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zutphen | 112 alarmeringen Zutphen | Goedkoop Tanken in Zutphen | Supermarkten in Zutphen | Weerbericht Zutphen