Man vernielt vrachtautoruit na verkeersconflict

donderdag 11 februari 2010

Op woensdagmiddag 10 februari heeft de politie een 30-jarige Zutphenaar aangehouden voor vernieling. De man vernielde tijdens een verkeersconflict onder andere de voorruit van een vrachtwagen.
Het conflict ontstond rond 17:45 uur. Een vrachtwagenchauffeur wilde aan de Coehoornsingel in Zutphen een spoorwegovergang oversteken. Omdat zijn combinatie erg lang was moest het tegemoetkomende verkeer even wachten. De 30-jarige man kwam met zijn personenauto richting de spoorwegovergang rijden. Hoewel er een rij auto s stond te wachten, haalde hij de voertuigen in waardoor hij voor de overgang op de verkeerde weghelft stond. De vrachtauto kon daardoor niet doorrijden. De automobilist stapte uit om verhaal te halen en zou daarbij agressief geworden zijn. Er ontstond een worsteling tussen de beide bestuurders. Nadat beide bestuurders weer bij hun eigen voertuigen waren gooide de Zutphenaar plotseling een hamer door de voorruit van de vrachtauto. De chauffeur alarmeerde de politie. De automobilist ging er vandoor. Hij kon echter korte tijd later door de agenten worden aangehouden. Hij werd overgebracht naar het politiebureau en is voor nader verhoor ingesloten. De politie heeft de zaak in onderzoek.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zutphen | 112 alarmeringen Zutphen | Goedkoop Tanken in Zutphen | Supermarkten in Zutphen | Weerbericht Zutphen