Man aangehouden voor illegaal wapenbezit

donderdag 25 juni 2015

Zutphen - Woensdagmiddag 24 juni heeft de politie een 26-jarige man uit Zutphen aangehouden omdat hij een vuurwapen in zijn bezit bleek te hebben. Ook trof de politie een ploertendoder, een kleine hoeveelheid harddrugs en goederen die gebruikt worden bij hennepteelt aan.

De politie stelde een onderzoek in op het verblijfadres van deman naar aanleiding van een tip dat de man in het bezit zou zijn van eenvuurwapen en munitie. De politie trof inderdaad een vuurwapen en munitie aan inde schuur van de man. Hierop is de 26-jarige bewoner, die thuis was toen depolitie zich bij hem aan de deur meldde, aangehouden.

De politie trof ook diverse goederen aan die gebruikt worden bijhennepteelt, zoals ventilatoren, assimilatielampen en voedingsmiddelen. Dezegoederen zijn in beslag genomen en vernietigd.

Verder zijn ondermeer een ploertendoder en een kleinehoeveelheid harddrugs aangetroffen en in beslag genomen. Ook een ploertendoderis een illegaal wapen.

De verdachte is ingesloten voor nader verhoor en onderzoek. Depolitie maakt proces-verbaal tegen hem op.

2015305427

bron: politie.nl | Categorie: wapen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zutphen | 112 alarmeringen Zutphen | Goedkoop Tanken in Zutphen | Supermarkten in Zutphen | Weerbericht Zutphen